Zoek
Sluit dit zoekvak.

De taaltrainingen van NederCommunicatie zijn praktijkgericht en gericht op het bedrijf of de instelling zelf, zodat de kennis direct toegepast kan worden. Het is Taal op de Werkvloer. Bijzonderheden en specifieke informatie van het bedrijf verwerken we in het lesmateriaal. Voorbeelden hiervan zijn: het veilig werken met trekkers (de bloemenkarren) bij Flora Holland,

de pictogrammen op schoonmaakmiddelen, hoe leest en schrijft u een memo?

Voorafgaand volgt een intake, waarbij onder meer het niveau, het te gebruiken studiemateriaal en de doelstellingen worden bepaald. Na afloop van de training wordt geëvalueerd of de doelstellingen ook daadwerkelijk zijn behaald.

NederCommunicatie is gespecialiseerd in het verzorgen van taal- en communicatietrainingen. U kunt kiezen voor de in-company variant, waarbij de docent bij u op locatie de gekozen training aanbiedt.

Dit heeft als voordeel dat u niet hoeft te reizen en dat u de lessen in uw vertrouwde omgeving kunt volgen. Ook biedt NederCommunicatie specifieke taalcursussen, waarin mondelinge en/óf schriftelijke zakelijke communicatie centraal staan.

NederCommunicatie verzorgt cursussen en opleidingen voor de volgende onderdelen:

Taaltrainingen en onderwijs op maat

Algemene communicatie trainingen

BPV

NT2

Bij de Beroepspraktijkvorming of de stage is NederCommunicatie gespecialiseerd in de begeleiding. van studenten en leermeesters.

Het nakijken van BPV en reflectieverslagen is een onderdeel dat bij de BPV hoort.

Bij de feedback wordt gebruikgemaakt van telefoon en e-mail.

Er wordt op deze manier optimaal gebruikgemaakt van moderne communicatiemiddelen. hulpmiddelen. Ideaal voor werknemers met een drukke agenda en flexibele werktijden. De contactmomenten zijn in overleg te bepalen.

Het nakijken van de BPV en reflectieverslagen gaat via de mail en de telefoon. Heeft u interesse in een van bovenstaande taaltrainingen of de BPV begeleiding, neemt u dan vandaag nog contact op voor het aanvragen van meer informatie of een vrijblijvende offerte.